WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] More code not working? <!--more--> (7 posts)

  1. jcs212
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hello,

    I am using WP 2.3.3 and i am having trouble getting the more code to work in my posts. It used to work but now nothing happens. I click on the More tab in wordpress editing thing and it adds <!--more--> but nothing works. Any idea?
    http://www.earthtoswift.com

    thanks

  2. minute44
    Member
    Posted 6 years ago #

    I had this a while back and can't for the life of me remember what the answer was. I think you need to edit your category.php and archive.php files...

  3. Opally
    Member
    Posted 6 years ago #

    might be in wp-includes/js/quicktags.js

    lines 134 to 143 need to be uncommented to add the "next page" tag.

    hmm, that's probably just for the button, never mind.

  4. TrishaM
    Member
    Posted 6 years ago #

    Post what you have for The Loop on your index page (as you know, the more tag only works on the index page, so there may be something in the Loop there that is causing it to not work).......

    After looking at your Loop we may be able to figure out why it's not working

  5. jcs212
    Member
    Posted 6 years ago #

    Sorry im new to all this.... can you tell me what the loop is? Or where to find it?

  6. jcs212
    Member
    Posted 6 years ago #

    OK maybe you mean the index code. Here is the code from my main index template

    <?php get_header(); ?>
    <body>
    <div id="container">
    <div id="banner">
    <h1>" title="<?php bloginfo('name'); ?>"><?php bloginfo('name'); ?></h1>
    <h2 title="<?php bloginfo('description'); ?>"><?php bloginfo('description'); ?></h2>
    </div>
    <div id="links">
    <?php include("nav.php"); ?>
    </div>

    <div id="center">
    <div class="content">
    <?php if ($posts) : foreach ($posts as $post) : start_wp(); ?>
    <div class="post">
    <div class="date"><?php the_time('F j, Y'); ?></div>
    <h2 id="post-<?php the_ID(); ?>">" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></h2>
    <?php the_content(__('Read more...')); ?>
    <?php wp_link_pages(); ?>
    <p class="posted">Posted by <?php the_author_posts_link() ?> <?php _e("under"); ?> <?php the_category(',') ?> | <?php comments_popup_link(__('Comments (0)'), __('Comments (1)'), __('Comments (%)')); ?> <?php edit_post_link('|Edit this|'); ?> </p>
    </div>
    <!-- <?php trackback_rdf(); ?> -->
    <?php comments_template(); ?>
    <?php endforeach; else: ?>

    <p><?php _e('Sorry, no posts matched your criteria.'); ?></p>
    <?php endif; ?>

    <p><div align="center"><?php posts_nav_link('  ', __('« Previous Page'), __('Next Page »')); ?></div></p>
    </div>
    </div>
    <div id="right">
    <?php get_sidebar(); ?>
    <div id="footer">
    <div class="copyright">
    <small>
    <span class="copy">Copyright © <?php echo date("Y")." "; ?>
    " href="<?php bloginfo('url'); ?>"><?php bloginfo('name'); ?>

    </span>

    <span class="theme">
    | Powered by "><abbr title="WordPress">WordPress</abbr>
    | Theme by Sreejith, GFXedit.com |
    </span>
    </small>
    </div>
    </div>
    </div>
    </div>
    <script type="text/javascript">
    <!--
    var MenuBar1 = new Spry.Widget.MenuBar("MenuBar1");
    //-->
    </script>

    </body>
    </html>

  7. jcs212
    Member
    Posted 6 years ago #

    Problem sold.... with some dumb luck its working. What was happening was when i would add read more code and then click save/continue editing and then view the site it would not work. But when i clicked save and then viewed the published post it was working... so its something to do with the view option in wordpress editor.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic