Support » Plugin: GF Mollie by Indigo » Mollie test API-KEY

 • Resolved MEMT-NETWORK

  (@memt-network)


  Hoi,

  Ik ben momenteel Gravity Forms aan het testen.
  Met de test-api, lukken de testen allemaal.

  Maar wanneer ik cancel, of fail wil testen, om te kijken of de gebruiker de juiste notificatie binnen krijgt. Gebeurd er niets, ligt dit nu aan de api of aan de plugin?

  Bij een zogenaamde succesvolle betaling, keert mollie terug naar de “thank you” page op mijn website. Bij failed, expired of canceled gebeurd er niets.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
 • Plugin Author Indigo Webstudio

  (@indigonl)

  Hoi,

  Dat is vreemd. In beide gevallen (ongeacht de status van de betaling) zou de besteller vanuit Mollie op de ‘thank you’ pagina moeten uitkomen. Kun je een WP login + FTP login mailen naar info[at]indigowebstudio.nl zodat we even met je mee kunnen kijken?

  Gr. Petra

  MEMT-NETWORK

  (@memt-network)

  Hoi Petra,

  ik kom bij je terug, het duurde veel langer voor de emails binnen kwamen. In de test omgeving werd ik wel niet terug gestuurd. Enkel bij een succes transactie.

  Bij de live versie heb ik dit niet getest.

  Een ander probleem waar ik zonet met mollie contact over had.
  Als we SEPA activeren, dan zou er in de plugin een optie moeten zijn waar je de verlooptijd kan instellen nu is dat iets van een 14 dagen standaard.

  Mollie zei dat je dat in wordpress moet instellen, maar die setting is er niet. Deze zou namelijk in ons geval naar 60 dagen moeten gaan.

  Als de klant na het verloop toch betaald dan, stort mollie het geld auto terug naar de klant en kunnen wij weer wachten. Een heel gedoe voor de klant ook.

  Plugin Author Indigo Webstudio

  (@indigonl)

  Hoi,

  Zou je FTP en WP logins van je testomgeving kunnen mailen naar info[at]indigowebstudio.nl zodat we kunnen kijken wat er aan de hand is?

  Gr. Petra

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
 • The topic ‘Mollie test API-KEY’ is closed to new replies.