Support » Installation » modified treacle in use: please comment

modified treacle in use: please comment

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Huh. I coulda sworn I was posting this to “themes”. Can a mod move this?

    never mind. I got confused looking at the tags links. pretty new stuff make crazy brain.

    I found a bug while using treacle, and I’m not sure where it’s coming from.

    If you post a comment, your information comes up pre-filled in the form again. Since I was testing out comments that were reported as misbehaving by a friend of mine, I posted another one with the pre-filled info.

    I was about to post a 3rd one when I noticed that the pre-filled URL had 3 “http://” sequences before the actual domain name. When I hovered over the name from the previously posted comment, it had two of them.

    When I cleared out all “http://” and simply left the domain name, it posted, and the “http://” was back. Another post, and there were two of them…

    I’m using WP 1.5, and the only plugins I have are auto-close-comments, and Spam Karma 2, and this is definitely new odd behavior to me.

    I’ll take a look at it; thanks!

    (I must have accidentally deleted the part in the readme that says to post bug reports and support requests to the download and support page rather than the forum. Sigh. Off to reinstate it.)

    edited to add: I’ve fixed the problem and will be updating the zip file later. If you don’t want to re-download the whole thing you just need to go to comments.php and delete http:// from line 74.

    I like it. The header graphic’s color intensity is nicely balanced by the cool pales of the rest of the page – a pretty good metaphor for the desert itself (I grew up in Vegas – I’m not fond of deserts to this day, being a rain sort of person, but I do remember the contrasts).

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘modified treacle in use: please comment’ is closed to new replies.