Support » Plugin: Embed Plus for YouTube - Gallery, Channel, Playlist, Live Stream » “Modest Branding” is not working at all – Please fix this bug issue

  • droid

    (@android1pro)


    Hello team,

    First, thank you for creating this good plugin.

    However,
    Please fix your plugin BUG issue that keeps repeating again and again with many different users

    I’m having the exact same issue
    it happened after I untick the box option in the settings that says
    “Show Title: Show the video title and other info.”

    Now all of a sudden now
    again,
    “Modest Branding”, the YouTube logo continues to be displayed on the player while it should no longer be displayed when Modest Branding is enabled.

    Your prompt fixing of this vital BUG plugin issue now,
    is much appreciated.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author embedplus

    (@embedplus)

    Thanks for the compliment. Regarding your issue, please send a link to the page on your site showing this issue, the code that you entered in the WP editor for the embed, and the browser you are seeing it on.

    -EmbedPlus Team

    droid

    (@android1pro)

    Hello,

    Once again,
    the issue is not trying to totally remove all branding all together,
    the 2 options (modest branding and not showing video title) are cancelling each other out
    when together instead of functioning properly indepenetly like they should.

    and once again,
    The lack of modest branding ONLY happens after I untick the box option in the settings that says
    “Show Title: Show the video title and other info.”

    Now all of a sudden now
    again,
    “Modest Branding”, the YouTube logo continues to be displayed on the player while it should no longer be displayed when Modest Branding is enabled.

    meaning the two functions can’t work together at the same time to deliver the command wanted
    i.e. modest branding and not showing video title.

    Your prompt fxiing your plugin bug would be much appreciated ASAP now

    droid

    (@android1pro)

    Hello,
    The modest brandig bug issue still going for many weeks NOW.
    Any progress or update is much appreciated ASAP today ??

    Plugin Author embedplus

    (@embedplus)

    Again, please show us the page on your site that exhibits your issue. You also need to paste here the exact shortcode you inserted in your editor for the video that produces your issue.

    After that, we can go from there. We can’t reproduce your issue in all our testing, nor has anyone else reported your specific issue with the plugin. So there’s not much we can do until we inspect the 2 things we asked for above.

    -EmbedPlus Team

    droid

    (@android1pro)

    Hello,

    Thank you for your message
    In all fairness na dhonesty,
    actually there are many support tickets here that has the same issue showing on this support thread platform so I’m not the only one

    At any rate,
    Per your request,
    I have emailed you the info that you are askig

    Your prompt fxiing your plugin bug would be much appreciated ASAP now.

    Thank you

    any update on this pls

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘“Modest Branding” is not working at all – Please fix this bug issue’ is closed to new replies.