Support » Fixing WordPress » Mod_rewrite big BUG or PHP bad configuration ? Please all check here !

  • Hi,

    my website based on wordpress 2.8.4 have this problem

    http://www.ristorantedagiacomo.it/

    I use mod-rewrite, try to open some pages for sure randomly you will be redirected to a FEED comment page….never i saw a similar think.

    I disabled all plugins, i reinstalled wordpress but the problem happen in any case.

    In here you can check my PHP configuration:

    http://www.ristorantedagiacomo.it/phpinfo.php

    As you will see i use PHP 5.3.0. Before write this post i did a test with PHP 5.2 but the problem is the same in any case….

    If you are able please identify the problem because if i’m able to identify the problem i can try to call the Hosting online support.

    Thanks in advance.

    Enrico

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Moderator Jan Dembowski

    (@jdembowski)

    Brute Squad and Volunteer Moderator

    Nice website, hardly looks like WordPress.

    Sorry, but I can’t reproduce the problem you are seeing. I’ve clicked all over your site and did not once get redirected.

    What’s in your .htaccess file?

    Hi,

    this one

    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>
    
    # END WordPress

    Yes don’t happen any time….but if you try to open and re-open pages more time for sure will be happen..

    Thanks

    I disabled for test my theme and i come back to DEFAULT wordpress theme but nothing i get the same problem.

    I did that: I moved the website for testing purpose to a my SITE5 account and all works and never i get this error….

    For sure depends on the version that have some incompatibilities with this current hosting because before i used WordPress 2.6.5 and never i have got this problem on this hosting…

    I attach a print screen to demonstrate that this problem happens:

    http://www.ristorantedagiacomo.it/test_screen.jpg

    Moderator Jan Dembowski

    (@jdembowski)

    Brute Squad and Volunteer Moderator

    I’m just not seeing it. I’m not saying you are not having this problem (you are) but I can’t reproduce it.

    Well here is what I did. I created a script that pulled all of these URLs from your blog.

    http://www.ristorantedagiacomo.it/
    http://www.ristorantedagiacomo.it/menu/carta-dei-vini/
    http://www.ristorantedagiacomo.it/menu/secondi/
    http://www.ristorantedagiacomo.it/menu/dessert/
    http://www.ristorantedagiacomo.it/menu/primi/
    http://www.ristorantedagiacomo.it/menu/antipasti/
    http://www.ristorantedagiacomo.it/time-discotheque/video-gallery/
    http://www.ristorantedagiacomo.it/time-discotheque/
    http://www.ristorantedagiacomo.it/prenotazione/
    http://www.ristorantedagiacomo.it/contatti/
    http://www.ristorantedagiacomo.it/servizi-extra/
    http://www.ristorantedagiacomo.it/menu/
    http://www.ristorantedagiacomo.it/dove-siamo/
    http://www.ristorantedagiacomo.it/chi-siamo/

    Saved the output to a file and ran that script many times.

    The output file saved everything to one file and I looked for sy:updatePeriod. That string is in every RSS feed. I did not get one hit.

    I’m not able to reproduce what you are seeing…

    An other information about my problem:

    this happen only if i’m logged out. If i do the login never happen…

    Thanks

    I’ve clicked around quite a lot using two different browsers (Chrome 3 and Firefox 3.5.3) and I’ve not seen the redirection once either.

    Perhaps you can look through your server logs to see how many people are getting shown your comment feeds? Maybe that’ll at least narrow down a particular browser/OS combination to try and recreate the problem.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Mod_rewrite big BUG or PHP bad configuration ? Please all check here !’ is closed to new replies.