Support » Plugin: All-in-one Google Analytics, Pixels and Product Feed Manager for WooCommerce » Mobile menu is not working with enabled EEGAP

  • Resolved stylebutton

    (@stylebutton)


    Hi,

    if i enable the plugin, my mobile menu (flatsome theme) is not working anymore.
    If i disable, everything works.
    Do you have an idea or solution?
    Meanwhile i have to disable the plugin, so you won’t see any issue at linked page.

    Thanks
    Holger

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author Conversios

    (@tatvic)

    Hi @stylebutton,

    We would need input from you to resolve this issue.

    Please enable our plugin and share the before and after screenshots (share via links) of the mobile menu page. Also, monitor the console and see if you get any error after you enable our plugin and if yes then please share the screenshot link.

    Plugin Author Conversios

    (@tatvic)

    Hi @stylebutton,

    Please provide us input from your end.

    Thread Starter stylebutton

    (@stylebutton)

    Hi Tatvic,

    thanks for answer.
    I enabled the Plugin, additional on mobile i have empty banners (no images).
    Sorry, i don’t know how to make a screenshot at mobile phone. But the site looks normal, except the missing Images. And it is not possible to open the burger menu.
    Error log and WP Debug log have no entries for your Plugin.

    Plugin Author Conversios

    (@tatvic)

    Hi @stylebutton,

    Closing this thread as we have been communicating through another channel for this issue.

    Before we close this thread we would like to post the cause of the issue: Issue occurred due to some javascript problem that might have populated from the Autoptimize plugin.

    Regards.

    Re. Autoptimize; if so troubleshoot following these steps.

    1. First and foremost try to identify what is breaking your site by just disabling CSS or JS or Image optimization (incl. lazyload).
    2. Once you know that, dive in and try identify what code/ files (CSS or JS) are responsible for the broken feature and try excluding that.
    3. If the problem is with JS, chances are you’ll find useful information on your browser’s developer console.

    There’s more info in the troubleshooting tips and info on exclusions in the AO FAQ.

    hope this helps,
    frank

    Plugin Author Conversios

    (@tatvic)

    Wow! @optimizingmatters

    We Appreciate your response here 🙂

    We will surely share the steps with the @stylebutton and hope the issue gets resolved.

    Many Thanks.

    Thread Starter stylebutton

    (@stylebutton)

    I counldn’t figure out the js-file. So i disabled js-combination. Now it seems to work.
    Thanks

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Mobile menu is not working with enabled EEGAP’ is closed to new replies.