Support » Plugin: Yoast SEO » Missing “url” in schema.org

  • Resolved Ekaterina Uteva

    (@skyalteam)


    Hi,
    I get this error in the search console:
    Missing “url” field.
    The error appears all over my site.

    Can you help me?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Support Suwash Kunwar

    (@suascat_wp)

    @skyalteam

    I inspected the given page via the Rich Results Testing tool and do see that Missing “url” field schema warning is not from the structured data outputted by our Yoast SEO plugin. It seems there are several other sets of structured data being added and outputted probably by a theme or 3rd party plugins.

    To narrow down, you can do the conflict check by deactivating plugins one by one in a safe mode.

    Often, we see problems occur in combination with another plugin or theme. The fastest way to rule out any conflict, is to deactivate all non-Yoast plugins and switch to a standard theme like Twenty Twenty.

    Please test this on your development or staging site, if you have one. If not, we recommend using the Health Check & Troubleshooting plugin. This plugin has a troubleshooting mode, which does not affect normal visitors to your site.

    If you’re unfamiliar with checking for conflicts, we’d like to point you to a step-by-step guide that will walk you through the process: How to check for plugin conflicts

    Thread Starter Ekaterina Uteva

    (@skyalteam)

    Thank you for your help!
    The problem was due to a lack of WordPress updates.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Missing “url” in schema.org’ is closed to new replies.