WordPress.org

Support

Support » Multisite » Missing tools, mapping menu

Missing tools, mapping menu

  • Just did a new multisite install v. 3.2.1 and when I go to one of my subdomains from the network/all sites/dashboard, I do not have the domain mapping option under tools. I only see import and export. Everything seems to be working ok so far in the network admin. How do I get this menu to map each subdomain?

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • OK, making some progress here. I added a brand new subdomain, in which I can now see the tools, domain mapping menu option. The other 5 subdomains I have were single wordpress installs that I moved into multisite. I have not deleted those single installs, as Hostgator noted I should leave them alone unless there is a space issue later. I believe these 5 subdomains are mapped correctly, as I have can see the correct mapping in the network/all sites screen. I guess all is working ok. My only concern is the 5 installs, what will happen if I delete those single installs.

    You can’t map the primary domain, just the subdomains.

    The other 5 subdomains I have were single wordpress installs that I moved into multisite. I have not deleted those single installs, as Hostgator noted I should leave them alone unless there is a space issue later.

    Uh. Yes, you SHOULD get rid of them. If the PSYCHICAL subdomains still exist then your webserver will use those instead of the same-named virtual ones. Either remove them (backing them up first obviously) or rename them. Also, if you had manually mapped those subdomains, you need to remove that mapping.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Missing tools, mapping menu’ is closed to new replies.