WordPress.org

Forums

Missing tools (5 posts)

  1. RichCooper
    Member
    Posted 3 years ago #

    I am having major problems with the dashboard interface, I have no tools when adding posts, pages. This is causing me terrible problems in adding content as I cannot control the look without adding css to the actual posts/pages but I don't have the time for that.

    I have access to other WordPress sites on other hosting companies packages and there is never a problem until I have tried this hosting company who cannot shed any light on the problem, I have tried everything from reseting different browsers clearing cache etc. Another issue which leads me to think there is a problem is that when I go into a page or posts there is absolutley no content in the visual editior, if I then switch to HTML editor the text reappears, I then can see the content in Visual editor... weird!

  2. honeyradiance
    Member
    Posted 3 years ago #

    I have the same problem now; after I updated to 3.2 tonight, my Visual Editor is GONE!!!

    How am I going to add new content?

    Do I have to learn css now?

  3. honeyradiance - You have your own topic. Please don't make it harder for us to help people: http://wordpress.org/support/topic/no-visual-editor-anymore?replies=1

    RichCooper - Have you read http://wordpress.org/support/topic/troubleshooting-wordpress-32-master-list and tried the basics like turning off all your plugins and switching to the default 2011 theme?

  4. RichCooper
    Member
    Posted 3 years ago #

    Tried the plugins, there was only 3 but it made no difference, if I switch themes and back to the current will I lose anything i.e. slider settings etc, will the site restore as it looks and works now?

    Thanks

  5. if I switch themes and back to the current will I lose anything i.e. slider settings etc, will the site restore as it looks and works now?

    Depends on your theme. It's possible that you might, but generally those settings remain in the DB even if the theme is deactivated. You PROBABLY will have to reset your widgets and menus.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic