WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Missing thumbnails

[Resolved] Missing thumbnails

  • Hi ShadowsDweller

    A nice Plugin and potentially very useful but I am having difficulties. Tried to Bulk Rename and Retitle some images (Mozilla Firefox) and noted only Retitling took place. In addition, all the renamed thumbnails are now not visible in Media Library and clicking on edit takes me to an edit page with no image.

    Interestingly, the page where these images are used (prior to my renaming them) still show the images

    Any help greatfully recived

    Best wishes

    http://wordpress.org/extend/plugins/media-rename/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author ShadowsDweller

    @shadowsdweller

    I will be happy to fix the issue but need to know where to start. Do you see any errors in the console? Any PHP errors popping up?

    It would be best if you could contact me via email and give me access to your blog, so I can test it myself.

    My email is theshadowsdweller[at]gmail[dot]com

    Many thanks for looking at this ShadowsDweller

    Email now sent

    I would be curious to hear what you found as I am experiencing a similar problem. My files only rename (don’t retitle) and no thumbnails are available through the Media Library — clicking on edit takes me to a blank page. When I turn the plug in off, the Media Library thumbnails are available again. I have left the plugin off for now. Thanks for any insight.

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    @pctkr3: If you require assistance then, as per the Forum Welcome, please post your own topic.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] Missing thumbnails’ is closed to new replies.