Support » Theme: Twenty Seventeen » Missing thumbnail captions

  • Resolved Gcpt

    (@gcpt)


    After updating to 1.4 I no longer have captions showing on my thumbnail gallery pages. I’ve rolled back to 1.3 at the moment. I’m using a child theme but when using the default theme the problem remained.

    • This topic was modified 4 years, 7 months ago by Gcpt.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Thread Starter Gcpt

    (@gcpt)

    I’ve updated back to 1.4 to enable viewing of the gallery pages. Everything works fine on my test site but not the live site. I disabled all plugins and still no captions. When I revert to my old theme the captions are there.

    Thread Starter Gcpt

    (@gcpt)

    Sadly have had to roll back to 1.3 as have been unable to solve the problem.

    Andrew Nevins

    (@anevins)

    WCLDN 2018 Contributor | Volunteer support

    I think I see the problem coming from the theme’s style.css file:

    
    
    .gallery-columns-5 .gallery-caption,
    .gallery-columns-6 .gallery-caption,
    .gallery-columns-7 .gallery-caption,
    .gallery-columns-8 .gallery-caption,
    .gallery-columns-9 .gallery-caption {
    	display: none;
    }
    
    

    Try this, go to the “Additional CSS” part of the dashboard and add this code:

    
    
    .gallery-columns-5 .gallery-caption,
    .gallery-columns-6 .gallery-caption,
    .gallery-columns-7 .gallery-caption,
    .gallery-columns-8 .gallery-caption,
    .gallery-columns-9 .gallery-caption {
    	display: block;
    }
    
    
    Thread Starter Gcpt

    (@gcpt)

    Thank you so much Andrew. Working perfectly.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Missing thumbnail captions’ is closed to new replies.