Support » Plugin: Link Library » Missing Tag

  • Resolved pkalantzis

    (@pkalantzis)


    In the pages where links are included in the body (shortcode or block), the structure of the page (2 or 3 columns) gets broken.

    It seems that the implementation of shortocode / block, is missing a tag, resulting in not showing pages correctly.

    Can you please advise?

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author Yannick Lefebvre

    (@jackdewey)

    This is likely a problem very specific to the way that you’ve configured Link Library. Otherwise, many more users would be complaining about such an issue.

    The first thing that comes to mind would be to check the Advanced section of the Library configuration section and check which fields you’ve selected to be displayed or hidden. Each field can have tags displayed before or after the field. There might have been a closing tag in one of the fields you decided to hide, thus causing a problem since that field was no longer displayed with its associated tag(s).

    Another possibility is that you may have configured the plugin in such a way that there is a bug with the way that the tags are displayed. You would need to export your library configuration and send it my way so I could look to reproduce the issue (ylefebvre at gmail dot com).

    Thread Starter pkalantzis

    (@pkalantzis)

    Thank you for your incredible support.

    The issue is resolved in the latest update.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.