WordPress.org

Forums

TablePress
[resolved] MIssing TablePress in Admin (4 posts)

  1. codde
    Member
    Posted 1 year ago #

    I cannot see the section TablePress in the admin page.
    I've deactivated and activated and also uninstalled and reinstalled the plugin.

    http://wordpress.org/plugins/tablepress/

  2. TobiasBg
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi,

    thanks for your post, and sorry for the trouble.

    Most likely there's a problem with the access capabilities. Are you maybe using a plugin like "Members" or "User Role Editor"? That could have influenced this.
    If possible, I'd like to take a direct look at this on your site. Could you therefore please create a temporary admin account for me and send me the details via email (the address is in the main plugin file "tablepress.php")? That way, I can investigate this directly. Thanks!

    Regards,
    Tobias

  3. codde
    Member
    Posted 1 year ago #

    You're right. I've tested "User Role Editor".
    I'm going to send you the informations you requested via email.

  4. TobiasBg
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi,

    thanks! I was able to log in and could fix the problem by restoring the capabilities. Most likely it was User Role Editor then that reset the capabilities to their state before TablePress was installed.

    Best wishes,
    Tobias

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • TablePress
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.