Support » Plugin: Multisite Enhancements » Missing space between “Not Activated” and theme info

  • Resolved daymobrew

    (@daymobrew)



    In the Themes page an inactive parent theme is listed as:
    Not ActivatedThis is used as a parent theme by: Beans child

    Note the last of space between “Activated” and “This”
    Screenshot: https://imgur.com/pFgUFxv

    Here is a patch to fix this:
    https://pastebin.com/Wd9JjR0i

    --- inc/autoload/class-add-theme-list.orig.php  2018-02-22 11:27:20.000000000 +0000
    +++ inc/autoload/class-add-theme-list.php   2018-04-26 10:54:39.634099900 +0100
    @@ -180,7 +180,7 @@
     
            if ( ! $active_on_blogs ) {
                // Translators: The theme is not activated, the string is for each plugin possible.
    -           $output .= __( '<nobr>Not Activated</nobr>', 'multisite-enhancements' );
    +           $output .= __( '<nobr>Not Activated</nobr> ', 'multisite-enhancements' );
                $output .= $child_context;
                $output .= $parent_context;
            } else {

    If you don’t want to require translators to redo the string you could add the space outside the translatable text e.g.
    $output .= __( ‘<nobr>Not Activated</nobr>’, ‘multisite-enhancements’ ) . ‘ ‘;

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Plugin Author Frank Bueltge

    (@bueltge)

    Thanks for this hint. I have fixed this in the current development version and will release in the next view weeks.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Missing space between “Not Activated” and theme info’ is closed to new replies.