Support » Plugins and Hacks » MultilingualPress » Missing Setting in WP3.4

  • Resolved xftass

    (@xftass)


    Hello Team MP, thank you for the nice plug-in. Somehow it wasn’t that easy to get it going on my webspace. WP3.5 didn’t work. Finally I managed it with WP3.4 but I miss some points in the general settings which I saw in WP3.5.
    There were check boxes to make a language button visible in the main menu. I also have an extra MP menu in the general settings menu in mind. Is there a way to make that visible or is my installation not ok?

    TA

    http://wordpress.org/extend/plugins/multilingual-press/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Hallo, es sieht so aus, als h├Ątte ich das gleiche Problem.

    Ich habe das Plugin Multilingaul Press (nicht die Pro-Version) installiert auf einer neu aufgesetzten WPMU mit Domainmapping-Plugin unter Verwendung von Domains statt Unterverzeichnissen.

    Unter ../wp-admin/network/site-info.php?id=2# befindet sich lediglich das Dachboard-Widget “Sprache” jedoch nicht das Widget “Blog Relationships” wo die Wahl des zu verlinkenen Blogs zu treffen ist.

    Hello I think i’ve the same problem.

    Multilingual Press (not Pro Version) is installed in a new WPMU-Network and used Domainmapping-Plugin with domains instead of subdirectories.

    I missing the dashboard-widget “Blog-Relationships” under ../wp-admin/network/site-info.php?id=2#.

    Thanks for help !

    PS:
    WP 3.5.1 de
    Multilingual Press 1.0.3

    Plugin Author toscho

    (@toscho)


    WCEU 2016 Contributor


    You need at least two blogs with assigned languages to get the language switcher.

    I think I figured that out. I created two or three language versions. Later I had a working installation on my private webspace but the overviews didn’t convince me. So it might was a problem with our webspace provider.

    Plugin Author toscho

    (@toscho)


    WCEU 2016 Contributor


    Can I mark this topic as resolved then?

    Yes, it is resolved. Thank you.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Missing Setting in WP3.4’ is closed to new replies.