WordPress.org

Forums

WordPress Landing Pages
missing path prefixes when WordPress Address is different to Site Address (1 post)

  1. hebalder
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello from Germany,

    thanks for this great plugin. Testing this plugin I get some problems. For example:

    Given e.g.
    Wordpress Address (URL): http://test.com/apps/cms
    Site Address (URL) : http://test.com

    WordPress is already updating the .htaccess (Site Address folder) by only viewing (!) the "Permalinks Settings" (WP backend).

    But the part driven by the "Landing Pages" plugin is wrong:

    file ".htaccess":

    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    :
    # 1
    RewriteRule ^go/([^/]*)? /wp-content/plugins/landing-pages/modules/module.redirect-ab-testing.php?permalink_name=$1 [QSA,L]
    # 2
    RewriteRule ^landing-page=([^/]*)? /wp-content/plugins/landing-pages/modules/module.redirect-ab-testing.php?permalink_name=$1 [QSA,L]
    :
    </IfModule>

    # END WordPress

    the correct settings (see prefix "/apps/cms"):
    :
    # 1
    RewriteRule ^go/([^/]*)? /apps/cms/wp-content/plugins/landing-pages/modules/module.redirect-ab-testing.php?permalink_name=$1 [QSA,L]
    # 2
    RewriteRule ^landing-page=([^/]*)? /apps/cms/wp-content/plugins/landing-pages/modules/module.redirect-ab-testing.php?permalink_name=$1 [QSA,L]
    :

    Any ideas?

    Sorry for my "funny" (Germanish) English :(

    regards
    Hugo

    https://wordpress.org/plugins/landing-pages/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WordPress Landing Pages
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic