WordPress.org

Forums

[resolved] missing logo, social media icons & background image (17 posts)

  1. ozzy_sh
    Member
    Posted 1 year ago #

    before i start this is my first WordPress site. i moved the site from one server to another and everything works fine except the logo and social media icons in the header are missing and the background-image is missing too. when ui try to change it Appearance--Customize still doesn't show but then the original logo of the theme shows. any help appreciated.

    this is the website: http://www.set2save.ca

  2. Mark Senff
    Member
    Posted 1 year ago #

    It looks like something may have gone wrong when you uploaded the logo and probably the background as well. You may want to go into the theme customization screen and try again.

    If you still can't get it to work, I suggest you check with the author/vendor of the theme: http://themeforest.net/item/increase-premium-business-wordpress-theme/4769391

    WARNING: when I checked [WPlocker dot com], which is listed as the vendor of the theme in style.css, I got a virus warning and there are some questionable links throughout that site. Personally, I would be very cautious to use a theme like that. The original theme is on a reputable site, so perhaps your theme has been modified by WPlocker.

  3. ozzy_sh
    Member
    Posted 1 year ago #

    but it did work fine for the longest time when i had it under another domain name.

  4. Mark Senff
    Member
    Posted 1 year ago #

    Did you try uploading the logo again in the theme options?

  5. ozzy_sh
    Member
    Posted 1 year ago #

    i tried multiple times it doesn't show. neither the logo, social media icons in the header or the background-image

  6. Mark Senff
    Member
    Posted 1 year ago #

    I suggest you check with the author/vendor of the theme: http://themeforest.net/item/increase-premium-business-wordpress-theme/4769391

  7. Chris Gomez
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi ozzy_sh,

    Here is the image path to your slider image.
    http://set2save.ca/wp-content/uploads/2014/01/slider11.png

    Replace slider11.png with the name of your logo image you uploaded.
    Paste it in the browser and see if you can see the image.

    Under Media in the WordPress dashboard confirm the image path of the image is correct.

    When you migrated your site, the default image path may have changed.

    Let me know if you need help.

    Thanks,

    Chris

  8. ozzy_sh
    Member
    Posted 1 year ago #

    i replaced it with the logo image didn't show in my browser so i guess u're right i have the wrong path. do u think it's a wrong link in the app_data file i changed or it can be fixed from the dashboard

  9. Chris Gomez
    Member
    Posted 1 year ago #

    The easiest way is to navigate to the image from the WP dashboard under Media.

    1. Navigate to Media>Library>
    2. Choose your image and click edit.
    3. To the right it should show you the "File URL:"
    4. Copy the path and paste it in your browser.

    If it works, update your theme setting with the new file path.

    Logo should show up.

  10. ozzy_sh
    Member
    Posted 1 year ago #

    hey mrcgomez thanks for all the help really appreciate it. now everything is working fine.

  11. Keith Driscoll
    Member
    Posted 1 year ago #

    @ozzy_sh

    For future reference, even though you didn't pay for it, this is a commercial theme. You should contact the theme author on ThemeForest.

    Only themes downloaded from WordPress.org are supported :)

  12. ozzy_sh
    Member
    Posted 1 year ago #

    i actually did pay for the theme. thanks for the advice tho I'll contact them

  13. Keith Driscoll
    Member
    Posted 1 year ago #

    I would suggest you update all of your theme files then because your stylesheet is not from ThemeForest and neither are a few other files, hence the virus warning :)

  14. Chris Gomez
    Member
    Posted 1 year ago #

    @ozzy_sh

    Good to hear!

  15. Mark Senff
    Member
    Posted 1 year ago #

    @ozzy_sh did you get it from WPlocker?

    It's known for offering themes/plugins that contain malicious code. Please read: http://blog.sucuri.net/2014/03/unmasking-free-premium-wordpress-plugins.html

  16. ozzy_sh
    Member
    Posted 1 year ago #

    i can only submit a ticket which i did but still didn't get any reply.

  17. Keith Driscoll
    Member
    Posted 1 year ago #

    @ozzy_sh There are forum rules here and WordPress.org does not support commercial themes http://codex.wordpress.org/Forum_Welcome#Commercial_Products. Commercial themes may or may not be supported by their authors.

    Explaining to a theme developer how WP Locker got added to the stylesheet will be another story. If you purchased it from ThemeForest and the theme author cannot verify that you purchased the theme they most likely will not respond to you.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic