WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] Missing in admin panel

[Resolved] Missing in admin panel

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • I would suggest clearing your browser cache and doing a forced reload of the page.

    What browser and browser version are you using by the way?

    Hi i am using firefox 2.0

    OK. Did you try it?

    Hi drmike
    sorry, yes i did, still the same

    also tested on Ie, same, anyone??

    Is this after an upgrade to 2.1.2?

    Maybe you uploaded OK all of your files, but sometimes (it happens) some do not upload and are 0K (zero in size). Maybe this is the case?

    I am running 2.1.2 fine since yesterday, not until I did a force reload (ctrl + f5 in my browser) some of the images didn’t show:)

    even i do this it still stays same, is it ok to re-upload wp admin files witout install again

    You don’t have any plugins installed that would affect the editor? I’d try turning them all off and trying to see if you can see the editor then.

    I’d love to point at something specifically but I can’t think of anything.

    TinyMCE does have a couple of pop up menus. I think it’s ALT-V or alt+shift+v.

    Yes it is OK just to re-upload some files, if you upgraded, nothing will be changed after that:) Disabling plugins is also a good idea – check if it works:)

    OK, i just disable one plugin and got back what i was missing, so it was the plugin doing this, thanks for reply fellas.

    you’re welcome 🙂

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘[Resolved] Missing in admin panel’ is closed to new replies.