Support » Plugin: Yoast SEO » Missing field “mainEntity” error for FAQ pages in my GSC

  • Resolved adityadongre04

    (@adityadongre04)


    Hi team,

    So I have a number of posts/pages that use the Yoast FAQ block as I have obviously mentioned FAQs in them.

    Today, I get the error – Missing field “mainEntity” in my GSC. I have never before got this error.

    Also, upon checking these pages (containing Yoast FAQ Schema/block) in the Rich Results Test by Google, it shows that – “Not all markup is eligible for rich results. Fix these issues to make the page eligible for relevant rich results in Google Search.”

    This too never happened before.

    Please fix this issue at the earliest.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Support devnihil

    (@devnihil)

    @adityadongre04 Thank you for bringing this issue to our attention!We apologize for the trouble you are currently experiencing with our plugin. Luckily, a so-called “bug report” (a description of the issue, so we can fix it) is filed already.

    What’s next? Our product team will assess the severity of this problem in relation to other open bug reports and new features. Based on their assessment, the bug report will be given a priority level. Our developers work on the highest priority issues first. Unfortunately, this means we cannot give you an estimate of when they’ll start working on your report. If you have any further information that may affect the prioritization or help our development team solve this bug, please feel invited to reply to this forum topic.

    Plugin Support devnihil

    (@devnihil)

    We are going ahead and marking this issue as resolved due to inactivity. If you require any further assistance please create a new issue.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Missing field “mainEntity” error for FAQ pages in my GSC’ is closed to new replies.