Support » Plugin: Yoast SEO » Missing field “mainEntity”

  • Resolved Matt

    (@visibledeals)


    Hi,

    I received an error in google search console “Missing field “mainEntity” while using yoasts faq.

    please help.

    thanks

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Support devnihil

    (@devnihil)

    Thank you for bringing this issue to our attention!We apologize for the trouble you are currently experiencing with our plugin. Luckily, a so-called “bug report” (a description of the issue, so we can fix it) is filed already.

    What’s next? Our product team will assess the severity of this problem in relation to other open bug reports and new features. Based on their assessment, the bug report will be given a priority level. Our developers work on the highest priority issues first. Unfortunately, this means we cannot give you an estimate of when they’ll start working on your report. If you have any further information that may affect the prioritization or help our development team solve this bug, please feel invited to reply to this forum topic.

    Plugin Support Suwash Kunwar

    (@suascat_wp)

    @visibledeals

    We wanted to let you know that we found that Google has changed the way they parse FAQ schema. This is causing an error with the current implementation of the FAQ block in Yoast SEO, despite the fact that our implementation remains valid and correct.

    Nevertheless, we’ve adapted our implementation to match Google’s new expectations. Our developers have created a patch and expected it to release today.

    Thanks for your patience in advance!

    Plugin Support devnihil

    (@devnihil)

    We are going ahead and marking this issue as resolved due to inactivity. If you require any further assistance please create a new issue.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Missing field “mainEntity”’ is closed to new replies.