WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] Missing Button

[Resolved] Missing Button

  • When I want to edit a page, I can’t find the ‘save’/’publish’ button. So I can’t save my changes.

    What’s happening??

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    Have you tried:

    – deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    – switching to the Twenty Eleven theme to rule out any theme-specific problems.

    resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    – re-uploading the wp-admin and wp-includes folders from a fresh download of WordPress.

    I think it’s maybe a problem on my pc. It’s working on other pc’s. When I log in, I get the message, that I’m on an unsafe browser. I’ve tried to update explorer – that doesn’t work. When I’m using Chrome, I do’nt get that message – but still no publish button. (Don’t know, what that button is called in english. I’m using the danish version)

    Still mystified..
    Sine

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    It’s working on other pc’s.

    Then it’s a local issue – not a WordPress one. Try using another browser or another machine

    Okay – thanks 🙂

    By the way: When I log in, I get a message that I am on an not secure browser, and that I should upgrade. I have now upgraded to Explorer 9 (and then restartet the pc) – but still the same message..? What am I doing wrong here..?

    Sine

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    What’s the exact message?

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Resolved] Missing Button’ is closed to new replies.
Skip to toolbar