Support » Plugin: WordPress Gallery Plugin - NextGEN Gallery » Migrated site, Lightbox and other issues

  • Resolved shanafourde

    (@shanafourde)


    I just moved my site to another server. Same domain name, but different local file structure. The thumbnails are now in a vertical line instead of four columns and the lightbox doesn’t work anymore.

    Facility Gallery

    I checked the advanced settings for lightbox and they look ok to me.

    Lightbox:
    Code: class=’ngg_lightbox’
    Stylesheet URL: photocrati-lightbox#jquery.lightbox/jquery.lightbox-0.5.css
    Javascript URL: photocrati-lightbox#jquery.lightbox/jquery.lightbox-0.5.min.js
    photocrati-lightbox#jquery.lightbox/nextgen_lightbox_init.js

    I even clicked reset options to try to fix it.

    I could really use help with the thumbnails lining up and lightbox.

    Thanks!

    https://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Thread Starter shanafourde

    (@shanafourde)

    Figured it out. Some how my theme didn’t have

    <?php wp_footer() ?>

    in footer.php

    I added it and everything is working great now.

    Plugin Author photocrati

    (@photocrati)

    @shanafourde – Thanks for the follow-up. This is a common reason for the issue you saw; I’m glad you sorted it out on your own, too. Well Done!

    – Cais.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Migrated site, Lightbox and other issues’ is closed to new replies.