WordPress.org

Forums

[resolved] I Broke my Threaded Comment Replies (3 posts)

  1. mmachine
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'm building a theme from the ground up, and I'm having a hard time figuring out the proper implementation of the dynamic reply form for threaded comments. What needs to happen is when a visitor clicks the "Reply" link in a post comment, the post comment form needs to appear right beneath the relative comment.

    I thought I had the problem licked last week -- it was working fine -- but after some (seemingly unrelated) changes I made today, it's not working again. Instead of the addComment.moveForm function bringing the form up underneath the respective comment when clicking "Reply", I'm getting a whole page refresh and an anchor call to #respond.

    Any suggestions on where to start looking to troubleshoot? Me providing some code would probably be helpful too, so any suggestions on where the problem might be originating from and I'll paste some here to review.

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    Try working through this Codex page.

  3. mmachine
    Member
    Posted 4 years ago #

    I actually just found the problem though on my own. What happened is I'd removed the wp_enqueue_script() function from my header a few days ago during some testing and forgotten to add it back. This whole time I was trying to narrow down the problem to a comment ID or div ID declaration conflict, when it didn't even occur to me to actually check that I had the library loaded in the first place.

    Anyway, Esmi -- appreciate the info! Probably would have found it through there sooner or later if I hadn't gotten wise.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic