Support » Plugin: MetaSlider » MetaSlider not showing on archive category page

  • Resolved xoxo

    (@peiling1987)


    I having the issue to display the MetaSlider on the category page (archive.php).

    The ‘li’ item is missing as below.

    <div id=”metaslider_container_47″ style=”height: 500px;”>
    <div id=”metaslider_47″ class=”flexslider” style=”height: 500px;”>
    <ul class=”slides” style=”height: 500px;”>
    </div>
    </div>

    • This topic was modified 3 months, 1 week ago by  xoxo.
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Contributor kbatdorf

    (@kbat82)

    Hi @peiling1987,

    Does it work in the preview area on the settings page?

    Can you try using the default WP theme and see if it works?

    If still nothing, can you disable all the plugins for a moment and see if that fixes it?

    Basically we just want to narrow things down to see where the conflict is. Thanks.

    xoxo

    (@peiling1987)

    Hi @kbat82 ,

    I tried to disable all the plugins, but it’s the same. However, it’s worked with the default WP theme.

    This means there is conflict from the theme that I using.?

    xoxo

    (@peiling1987)

    Hi @kbat82 ,

    Thanks for your feedback. I able to get the issue solved.

    Plugin Contributor kbatdorf

    (@kbat82)

    Hi @peiling1987,

    Glad to hear it’s working now. I’ll mark this as closed but feel free to reply or start a new issue if you have any more problems.

    By the way, if you’re enjoying MetaSlider please leave us a 5-star review. They really help us out and let others find our plugin more easily. If you don’t think we deserve the 5 stars please let us know how we can improve, too. Thanks!

    https://wordpress.org/support/plugin/ml-slider/reviews#new-post

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.