Support » Plugin: Yoast SEO » Meta title set output “Products Archive”

  • Resolved jarnodev

    (@jarnodev)


    Hi guys,

    We have a big problem in terms off SEO. As you can see at the posted URL, the <title> of all our products is “Products Archive | Websitename”. But the meta title that is set each product is totally different. This happend 2 days ago, when we updated Flatsome + Wooccomerce. Can any help me to solve this asap?

    Thanks!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 17 total)
  • Same Problem with CPT on my Site. The Meta Titles from CPT Posts are the Title from Archive.

    • This reply was modified 3 months, 2 weeks ago by Berger.

    Hi Berger, thanks for your reply! Did you solve this problem?

    Hi Jarnodev, no solution found. I hope the support team find the bug and release a update.

    Yes because its destroying our rankings on product level…

    Are you shure that the woocommerce update was the last thing you changed? Or the last Yoast updates?

    That’s a good question, we did all updates so maybe it’s the yoast update that destroyed things….

    Plugin Support Carl B

    (@devnihil)

    @jarnodev We’re sorry to hear you are experiencing an issue with the product titles not being output as expected.

    We attempted to reproduce the issue using WooCommerce 4.3.0 and the current version of Yoast SEO (14.5), but were unable to.

    Can you try and gather as much information for us as possible? Please perform the following:

    Can you please let us know whether the issue still occurs when using a default theme such as TwentyNineteen?

    If you find any JavaScript errors related to Yoast SEO or if there is a conflict with a plugin or a theme, you can create a new GitHub issue for our developers. Please report the issue to a third party developer as well.

    If you use WPML, the Problem:
    the update from Yoast SEO Multilingual 1.1.1 to 1.1.2
    Reinstalling Yoast SEO Multilingual 1.1.1 solves this problem, but create others.

    Plugin Support Michael Tina

    (@mikes41720)

    @jarnodev

    Could you please let us know if you are also using WPML? Otherwise, please do perform the conflict check to see if you are able to reproduce the issue as well — https://kb.yoast.com/kb/how-to-check-for-plugin-conflicts

    Yes, we are using wpml too indeed! Is there any quick fix now we know its maybe a wpml issue?

    Plugin Support Michael Tina

    (@mikes41720)

    Hello,

    Are you also using the Yoast SEO Multilingual plugin? Please do note that this isn’t developed by Yoast, and is an add-on plugin created by WPML.

    Could you please try to perform a conflict check and get back to us with your findings?

    No, we use the normal Yoast (free) plugin. And yes, I will start the health check (plugin + steps) in an hour to see the result

    Plugin Support Md Mazedul Islam Khan

    (@mazedulislamkhan)

    Please, let us know once you have the results so that we can move forward with this.

    Sorry – forget my reply for now. Still testing

    • This reply was modified 3 months, 2 weeks ago by jarnodev.

    YES! Solved… i deactivated the plugin, made some PHP version changed, activated it again and now it seems to be working again.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.