WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Messed Up My Directory (9 posts)

  1. levelbest
    Member
    Posted 2 years ago #

    Sorry folks, I have messed up my directory and cannot use WP. I can log in and see all my old posts, but nothing will preview or show me my WP pages anymore. Preview only sends me to a blank page on my current site and the old site address I used for showing my WP site no longer works.

    I am not a total newbie (with the Mac) although once I had WP running .. it hasn't had my attention for quite some time and now I can't remember how I got is so messed up - and how to fix it.

    I long ago moved my WP install to my own server and I normally use an FTP client to organize my site. I must have moved or changed or deleted a key WP page or changed a level in the wrong directory.

    If someone could offer a tip on what I should me looking for, might save me some time. I am also willing to review any suggested tutorials again and pull it all down and start again. I hope not as that will take more time that I have at the moment.

    Thanks very much for any help.

    This is supposed to be my blog site:
    http://thegoldenthread.net/wordpress

  2. D M
    Member
    Posted 2 years ago #

    What version of WP is it?
    If it is old, your best bet is to install an up to date WP. You could save the theme you have, if it is not out-dated, by downloading its directory to your computer.
    Also, drop the entire database you used, first, before installing latest WP.

  3. levelbest
    Member
    Posted 2 years ago #

    I just updated it this morning. Current version is WordPress 3.4.1.
    I think I messed it up inadvertently but have gotten side tracked for too many months now and cant remember how I got here, let alone how to fix it. Using Rapidweaver and placing the code so that the WP site works within my site the way I want it to. Cant remember if the key pieces are in place or not. It used to work so I am sure I did something I should not have at one point. Here is my WP directory list currently on my server:

    wp-rdf.php
    wp-rss.php
    wp-atom.php
    wp-rss2.php
    wp-commentsrss2.php
    wp-feed.php
    wp-blog-header.php
    wp-register.php
    index.php
    wp-pass.php
    wp-app.php
    wp-links-opml.php
    wp-load.php
    wp-cron.php
    xmlrpc.php
    wp-config-sample.php
    wp-config.php
    wp-comments-post.php
    wp-trackback.php
    wp-activate.php
    wp-mail.php
    readme.html
    wp-settings.php
    index.html
    wp-signup.php
    license.txt
    wp-login.php
    wp-includes
    wp-content
    wp-admin

    Thanks

  4. D M
    Member
    Posted 2 years ago #

    If you go to the site link you provided, there is a constantly rotating, flashing google ad there. This your problem? Remove your google ad client and see if this helps.

  5. levelbest
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am republishing the container page now. Should take a few minutes to finish and upload. All it has though, is the following code (aside from it's css properties. This revised page has no Google ad code.

    <?php
    /**
    * Front to the WordPress application. This file doesn't do anything, but loads
    * wp-blog-header.php which does and tells WordPress to load the theme.
    *
    * @package WordPress
    */

    /**
    * Tells WordPress to load the WordPress theme and output it.
    *
    * @var bool
    */
    define('WP_USE_THEMES', true);

    /** Loads the WordPress Environment and Template */
    require('./wp-blog-header.php');
    ?>

  6. levelbest
    Member
    Posted 2 years ago #

    http://thegoldenthread.net/wordpress/index.php

    Now refreshed. Still showing a blank (css loaded with the basics) page.
    Still no results I can use.

  7. D M
    Member
    Posted 2 years ago #

    In your Main Theme Template, it should have (index.php) underneath it, is the any cade after the call for the header?

    The fundamental loop should look like this:

    <?php
    get_header();
    if (have_posts()) :
       while (have_posts()) :
          the_post();
          the_content();
       endwhile;
    endif;
    get_sidebar();
    get_footer();
    ?>

    edit: and, do you have any posts?

  8. levelbest
    Member
    Posted 2 years ago #

    Simple question: The following data is what loads for my WP page withing my css wrapper in Rapidweaver. Am I reading this wrong? I could make the page point to a particular file address on my server? Is the following suggested code what it should be reading, or the file it's self?

    Thanks

    <?php
    /**
    * Front to the WordPress application. This file doesn't do anything, but loads
    * wp-blog-header.php which does and tells WordPress to load the theme.
    *
    * @package WordPress
    */

    /**
    * Tells WordPress to load the WordPress theme and output it.
    *
    * @var bool
    */
    define('WP_USE_THEMES', true);

    /** Loads the WordPress Environment and Template */
    require('./wp-blog-header.php');
    ?>

  9. D M
    Member
    Posted 2 years ago #

    That is the index.php for WP which just tells what to load.

    What you need is the index.php to your theme, which you will find in Appearance > Editor - look for the file which has (index.php) under it. It is probably Main Index Template or something like that.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.