Support » Plugin: Subscribe To Comments Reloaded » Messages are showing HTML markup and HTML buttons don't work…

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Reedyseth

    (@reedyseth)

    Hello @revconcept,

    This was an issue prior to version 140515. Do you have the latest version?

    By the way the buttons to insert HTML worked a long time ago. I will be working on a new version and function for this.

    I have version 140515. I don’t need the buttons to work, but inline HTML is not working either.

    Plugin Author Reedyseth

    (@reedyseth)

    HTML markup in the messages are being output on my site pages.

    Can you share your URL and the content that you are using ?

    So for instance, on this post: http://revelationconcept.com/wordpress-send-admin-notification-user-updates-profile/

    If you click “subscribe without commenting”…on the following page, I want the post name to by in bold (at least)…and I had to revert to using quotes since the <strong> tag was showing on the page.

    I know I can go in and manually alter these in the plugin, but that defeats the purpose of what a plugins is supposed to do 😉

    Plugin Author Reedyseth

    (@reedyseth)

    Hello @revconcept,

    I just enter your site and yes there is a bug on this. Same thing was happening to another feature usign HTML. I have the solution and as as soon as I have a change I let you know.

    Regards.!!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Messages are showing HTML markup and HTML buttons don't work…’ is closed to new replies.