Support » Plugin: Youtube Channel Gallery » Message from server: Bad Request. Check in YouTube if the id…

  • Resolved wl17

    (@wl17)


    Error message started to appear on all youtube channels after upgrading to 1.8.3:
    “Message from server: Bad Request. Check in YouTube if the id XXXXX belongs to a user. To locate the id of your user check the FAQ of the plugin.”
    All ids are correct and valid but no videos are displayed…
    Please help resolve this issue! Thanks

    http://wordpress.org/extend/plugins/youtube-channel-gallery/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author PoseLab

    (@javitxu123)

    Hi wl17

    I need some information, eg ID. You say that the ID is correct but Youtube says “Bad Request”. Some users have added strange characters, spaces, commas,… to the ID. Have you inserted a space at the end of the id?

    The thing is it used to work fine just before the upgrade. Now, here is the site page it’s on:
    http://www.universalreality.org/category/channels/
    As you can see, all the channels have the same error. Nothing unusual in the IDs… Here is the sample of the gallery code:
    [Youtube_Channel_Gallery feed=”user” user=”meditationrelaxclub” feedorder=”desc” videowidth=”640″ ratio=”16×9″ theme=”light” color=”white” quality=”small” autoplay=”0″ rel=”0″ showinfo=”1″ maxitems=”999″ thumbwidth=”202″ thumbratio=”16×9″ thumbcolumns=”3″ title=”1″ description=”1″ thumbnail_alignment=”left” descriptionwordsnumber=”” link_window=”0″]

    Plugin Author PoseLab

    (@javitxu123)

    Hi wl17

    update to version 1.8.5

    It’s working now!
    Great job on this plugin, and thank you for quick response!!!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Message from server: Bad Request. Check in YouTube if the id…’ is closed to new replies.