Support » Plugin: Page Builder: Live Composer » Menus & Staff Post (Email)

  • Resolved chiewpeng

    (@chiewpeng)


    Hello,

    1. I am using Live Composer blank theme and plugins. When i tried to create menus, and select the Theme Location, the below error message prompt out. I am not able to assign the menus to theme location.

    Warning: array_map(): Argument #2 should be an array in /home1/sally/public_html/bobochua/wp-admin/nav-menus.php on line 391

    Warning: array_merge(): Argument #2 is not an array in /home1/sally/public_html/bobochua/wp-admin/nav-menus.php on line 392

    2. Staff Post – Social email
    I have added my email address as :email@gmail.com in the email icon, but when i click it from the front end, it redirect to the below link : http://domainname.com/email@gmail.com, which state page not found.

    Any help will be much appreciated.

    https://wordpress.org/plugins/live-composer-page-builder/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • I have the Exact same errors. No way to get my original menu to show now. I decided to create a new menu after spending hours getting this new website looking good and bam! no menus work now after creating a new menu. This needs fixing urgently guys. It happens from the moment you create a new menu in the Live Composer settings page and then select the theme location as mentioned above, even if the location shows in the front end editor it will not let you select it either. I have just bought all of your premium add-ons too, not good! I also notice this was posted 4 days ago with no reply yet?

    Btw I have tried this also with 0 plugins apart from live composer installed on fresh installs and a range of default themes and also the live composer free themes with same results.

    errors are

    Warning: array_map(): Argument #2 should be an array in C:\Users\nutsford\Documents\Websites\www.livecomposertest.dev\wp-admin\nav-menus.php on line 391

    and

    Warning: array_merge(): Argument #2 is not an array in C:\Users\nutsford\Documents\Websites\www.livecomposertest.dev\wp-admin\nav-menus.php on line 392

    Thread Starter chiewpeng

    (@chiewpeng)

    Hi, the issues have been settled. I have wrote to them at https://livecomposerplugin.com/support/support-request/. Their support is very helpful. I think LC plugins are great.

    For the menu issues, you just need to delete it and recreate again at the LC Navigation, sometime there might be data glitch issue.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Menus & Staff Post (Email)’ is closed to new replies.