WordPress.org

Forums

Vantage
Menue hover not working (6 posts)

  1. alemander
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi there,

    vantage is a very nice theme! Good work!

    I only have the problem that the mouse over on the menue is not working well.
    It´s not turning blue and you also can not go into the submenue. It doesn´t pull down.

    Is this a problem you know about and know how to fix it?

    I installed the Metaslider. Could there be a problem with this Plugin?

    I did not touch the code …

    Pls help! Thanks :)

  2. ThinkUpThemes
    Member
    Posted 1 year ago #

    Please deactiveate all plugins and check again. If the dropdown is working then switch plugins back on one by one to find the conflicting plugin.

    Let me know if this doesn't work and I'll look into it further.

    Thanks,

    Afzaal

  3. Greg Priday
    Member
    Theme Author

    Posted 1 year ago #

    Also, a URL to look at would be a great help for Afzaal and I.

  4. alemander
    Member
    Posted 1 year ago #

    Deactivated them all … same problem.

    URL is http://www.illcom-it.com

    Thanks for your help!

  5. ThinkUpThemes
    Member
    Posted 1 year ago #

    I see the blue on hover and menu drop down. For example the only menu that has a drop down is the one labelled "Losungen". I've checked this in the latest version of Chrome, Firefox and IE.

    All I can suggest at this point is that you upgrade your browser to the latest version if you haven't already done so.

    Greg, do you see the issue?

  6. alemander
    Member
    Posted 1 year ago #

    I actually use safari 5.1.10

    I see that on firefox it´s working …

    Do you hear about problems with safari?

    And how about responsive on a smartphone?
    Is there a possibility to see the submenue or does it only show the
    parent?

    Thank you!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic

Tags

No tags yet.