WordPress.org

Support

Support » Localhost Installs » menu tabs not displaying after save – xampp

menu tabs not displaying after save – xampp

  • When I create a new menu (in appearance>menu) the menus saves but the tab doesn’t appear – so I can’t make future edits. I know it is saving the menu in the database because I can see it in the terms table and I can’t create another menu with the same name.

    I’m running xampp and I’ve had to move my main root directory outside of the applications folder because I was experiencing permission errors.

    I saw a suggestion that I need to move my temp folder and update the path with apache, but no luck.

    Any ideas?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    What theme are you using? Are all plugins deactivated?

    Twenty Twelve, no plugins, this is happening on a fresh install of 3.5.1.

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    Sounds like there’s damage somewhere in your install. Can you try another fresh install?

    I downloaded wordpress again and reinstalled it with a fresh database. Same problem. I didn’t even change the database table prefix.

    I would guess there is a problem with wordpress pulling the menu data from the database. The only place I can see menu data in the database is in wp_termsThis problem is only happening on my localhost sites. So I wonder if there is a bug in 3.5.1 or does my php version need update or something?

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    It’s an issue in your local server somewhere.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘menu tabs not displaying after save – xampp’ is closed to new replies.