Support » Theme: Blocksy » Menu problem with today’s update

  • Resolved mandimagc

    (@mandimagc)


    Hi,
    I have blocksy premium installed, however my header is done with the Elementor.
    After today’s theme update, when I move my mouse over any menu in my header it shows a slide-down animation, even though I don’t have that configured in Elementor.
    It appears that some configuration is overriding the Elementor configuration.
    My website is hosted on siteground and I have the SiteGround Optimizer plugin. I’ve also purged SG Cache and the problem remains.

    Thank you,
    Alexandre Silva

    • This topic was modified 8 months, 1 week ago by mandimagc.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Theme Author creativethemeshq

    (@creativethemeshq)

    Hello @mandimagc,
    As I can see you have some old caches – https://d.pr/v/UdVvm0
    Did you tried to clear/purge caches after update?

    Thread Starter mandimagc

    (@mandimagc)

    Hi @creativethemeshq,
    Thank you for your quick response.
    Yes, I had deleted the SGCache, but I did it again and deactivated SiteGround Optimizer.
    Can you please check now?

    Thank you

    Hey @mandimagc

    Great. That helps us see where this is coming from. I can definitely say that this is coming from Elementor — see this screenshot https://ibb.co/JcjKz6y — notice the file path pointing to the Elementor plugin, so this is probably just a coincidence with Blocksy’s update today.

    I can give you a quick and easy fix, that should make this go back to normal. It is a CSS snippet that you need to paste into the Additional CSS pane of the Blocksy Customiser.

    .elementor-nav-menu--main .elementor-nav-menu a, .elementor-nav-menu--main .elementor-nav-menu a.highlighted, .elementor-nav-menu--main .elementor-nav-menu a:focus, .elementor-nav-menu--main .elementor-nav-menu a:hover {
    padding: 0px 20px;
    }

    Let me know if this works.

    Thanks.

    Thread Starter mandimagc

    (@mandimagc)

    Hello @cteduard,
    Thank you, it worked. Even though it misconfigured the submenu padding. But I can fix it again in Elementor.

    Thank you,
    Alexandre Silva

    Glad it worked! 🙂

    Hey @mandimagc

    We’ve released an update yesterday that should contain a global fix for this issue. Can you remove the CSS I gave you and give the latest update a try?

    Thanks

    Thread Starter mandimagc

    (@mandimagc)

    Hi @cteduard,
    Yes, I removed the CSS and everything is good!

    Thank you,

    Regards
    Alexandre

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Menu problem with today’s update’ is closed to new replies.