WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » Customizr » [Resolved] Menu not working properly

[Resolved] Menu not working properly

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • If it’s a parent, it won’t open. Only the lowest level of child submenu items open. This is by design in this theme.

    Perhaps you could get around it by having a submenu in your services menu called “Overview” or “What we offer” or something similar?

    Ok thanks, have used your work around suggestion.

    I would like them to be clickable though. Any ideas on how to do that?

    Moderator Andrew Nevins

    @anevins

    Forum moderator

    Create a custom menu through the dashboard under Appearance > Menus
    http://codex.wordpress.org/Appearance_Menus_Screen

    You can then specify the links in the menu items.

    @baars.jan Remember that if you make them clickable, touch devices will never see the dropdown.

    that’s a very good point EF. Thanks man.

    @baars.jan: If you use ImTheirWebGuy’s solution from the topic posted above by rdellconsulting you’ll have parent links on click for wide screens and submenus on click for narrow screens.

    However, you do lose the parent links on narrow screens. I’ll try to develop a solution for this using arrow icon links instead of :after’s to open the submenu and keeping the parent links, but that’s not likely to happen in the next two weeks, I’m quite work overloaded at the moment.

    Moderator Andrew Nevins

    @anevins

    Forum moderator

    If a top level menu item links to another page and it does have a drop-down just make sure that other page displays the content of the drop-down menu.

    E.g,

    • You have a top level menu named “categories” that links to a categories page.
    • The top level menu “categories” has a drop-down with these links “category 1, category 2, category 3”.
    • The categories page would just need to contain the links “category 1, category 2, category 3”.
Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘[Resolved] Menu not working properly’ is closed to new replies.
Skip to toolbar