Support » Plugin: SlickNav Mobile Menu » Menu not showing on mobiles & conflicting with header image

  • Resolved ts123

    (@ts123)


    The Slicknav menu isn’t showing on mobiles. It loads fine when I reduce my browser size on desktop, but won’t show on mobile. The normal menu loads, with the page below it sized as if in a bigger browser (i.e. the flex boxes don’t work).

    I’ve temporarily got around this by leaving the WP Responsive Menu plug in active, which makes the Slicknav menu show up. But this is messy, and means the Slicknav menu conflicts with my header image on mobile, covering up the top part of it, as that is aligning to the bottom of the WPR menu that is hiding under the Slicknav one.

    It’s a mess! I’d like to use the Slicknav menu not WPR as it’s much more intuitive (the subheadings aren’t clickable, which is important for this page). But it won’t work.

    Thanks!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author neilgee

    (@neilgee)

    I would need to see what happens when the WP Resp. Menu is deactivated.

    Thread Starter ts123

    (@ts123)

    I’ve deactivated it now.

    On mobile (Android, using Internet app and Chrome browser), it doesn’t show up at all. It’s loading the regular menu and therefore forcing the page below into a wider pixel width, meaning you have to zoom to read anything.

    It does show on a reduced size desktop browser.

    Thanks for your help.

    Thread Starter ts123

    (@ts123)

    I’ve fixed it not showing – I had inadvertently deleted the meta viewport whilst changing something else, but didn’t notice as it seemed OK with the WPR menu.

    But it’s still showing a black band beneath the Slick Nav menu on mobile (not on desktop). Any ideas?

    Thanks.

    Plugin Author neilgee

    (@neilgee)

    I don’t see a black band it looks normal – https://wpbeaches.com/wp-content/themes/wpbeaches/images/green1.png

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Menu not showing on mobiles & conflicting with header image’ is closed to new replies.