Support » Plugin: Polylang » Menu not showing in one of my languages

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • veerap

    (@veerap)

    Do you get some errors that could be related menu if debugging the DE site? https://codex.wordpress.org/Debugging_in_WordPress

    jumpinsteph

    (@jumpinsteph)

    HI,
    I have the same problem.
    I have 3 languages on my website. The mainone is French, the menu is showing. But when I switch on german or english, no more menu…
    That’s the first time I have this issue with Polylang.

    I’ve added a menu in the footer, and there it’s working perfectly. The issue is just with the main navigation.

    I’ve turned the WP_debug on true, but don’t have any error message.

    The website where I have the problem : https://bbnsa.ch/new/

    Any idea ?
    Thanks

    luciendelmar

    (@luciendelmar)

    SOLVED. I don’t know why, but I could solve it. I deleted a language from the three, reset the menus and its locations, made sure the page in the menu is translated(!), the language menu that did not work before started to work, then I added the third language. Now I a fine. 🙂

    jumpinsteph

    (@jumpinsteph)

    Hi,
    You are lucky 🙂 I’ve tried to do what you did, but nothing change for me…

    The main navigation disappear when I change the language. If I have a second navigation for example in the footer, it is working perfectly. Just the main. It seems that the code is disappearing. The <nav> is disappearing when I switch the language…in the source code.

    I think the problem can be from the theme I’m using.

    Hi,

    The problem was indeed something with options in the theme I’m using. Not a problem with Polylang.

    Unfortunately the problem came back, no idea how and why. I am using Generate Press…

    Did you ask the support of the theme you are using ?

    Did you try to use a wordpress theme to see if the problem still there ? If not, it can be a problem with you theme or another plugin.

    Did you try to deactivate all the plugins, is the problem still there ?

    In progress, thank you.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Menu not showing in one of my languages’ is closed to new replies.