Support » Theme: Clean Enterprise » Menu is not showing properly in mobile version

  • I am currently using Clean Enterprise theme which is working fine on desktop but it is not showing menu and sub menu items on mobile devices properly. Here is my Workdigit Site if you open this site on mobile device and then click on menu and then open all sub-menu and then scroll page then you will see that all menu items are disappear. Please help me to fix it or release your theme update which fix it.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • @tahirvbnet : Thank you for using the theme. It seems like there is some bug within the theme, it will be fixed soon and the update will also be released soon.

    Regards,
    Tikaram

    @tikarambhandari Thanks for your reply. I have another issue which needs to be addressed please have a look on it.
    Whenever I create a post and then in post, if I insert image and make it align center and post it then it still got aligned left instead of center. I think this is also theme issue. For examlple here is our Worpress Development Service post, if you open this post on mobile devices then all images are perfectly aligned center but when you open through desktop mode then or open site to any desktop browser then all images shown up aligned left. Please resolve this issue too. I will be thankful to you.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.