Support » Plugin: Elementor - Header, Footer & Blocks Template » Menu is bugged. Not showing like in editor

  • Resolved travelb4settle

    (@travelb4settle)


    Hey there.

    My menu stopped working for no apparent reason. In the editor everything is ok, but on the website itself is showing bugged.

    Image: https://pasteboard.co/JRY51uG.png (Top image is the elementor editor and bot image is the website itself)

    That is the Nav Menu widget. And the menu is showing up with the format of normal links.

    Thank you.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Support Team Brainstorm Force

    (@brainstormteam)

    Hello @travelb4settle

    I have visited the website link provided and could see the issue.

    However, this can be a cache issue.

    Kindly follow these steps:

    Deactivate all of your plugins. If this solves the problem, gradually activate your plugins one by one, until you spot the problematic plugin.
     
    If you have a caching plugin, make sure you deactivate it, or even better – purge the cache.

    Please let us know in case of any further help.

    Regards,
    Rahul.

    Thread Starter travelb4settle

    (@travelb4settle)

    I clean cache regularly.

    There was a WordPress update and then 7 plugins updates following. That, optimizing data tables and clearing cache solved the problem.

    Thank anyway!

    Plugin Support Team Brainstorm Force

    (@brainstormteam)

    Hello @travelb4settle

    That’s perfect! Glad to hear that the issue is resolved. 🙂

    Have a nice day and weekend ahead.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.