Support » Theme: Neve » Menu in AMP does not open (v. 2.3.5)

  • Resolved joaocarlos

    (@joaocarlos)


    Menu in AMP does not open.

    Menu is inactive on AMP pages.

    And it presents errors to validate in AMP:

    [single],
    [single-post],
    [single-format-standard],
    [logged-in],
    [admin-bar],
    [custom-background],
    [nv-sidebar-right],
    [menu_sidebar_slide_left],
    [customize-support],
    [nvampmenuexpanded],
    [:],
    [percentage]

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Hi @joaocarlos,

    Thank you for letting us know about this. We are currently investigating this.

    Regards,
    Rodica

    Thread Starter joaocarlos

    (@joaocarlos)

    Rodica,

    I thank you for your feedback and forwarding of your solutions.

    The Google search engine prefers to display AMP pages in its search index. Even though non-AMP pages load faster.

    AMP Plugin has just been updated:

    https://github.com/ampproject/amp-wp/releases

    Regards,
    João Carlos

    Thread Starter joaocarlos

    (@joaocarlos)

    Rodica,

    In addition to several very good factors, being suitable for AMP was what set my decision by theme.

    This bug disables a basic function of the AMP.

    I imagine a solution will come out in the shortest possible time, right?

    Regards,
    João Carlos

    Hi @joaocarlos,

    I’m so sorry for the late reply. We just released an update which is also including this fix. Can you please let me know if everything is ok, or you are still experiencing issues?

    Thank you,
    Rodica

    Thread Starter joaocarlos

    (@joaocarlos)

    Rodica,

    Yes, everything is correct and perfect, now.

    Very good, indeed.

    Thanks

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Menu in AMP does not open (v. 2.3.5)’ is closed to new replies.