Support » Plugin: WP Customer Area » Menu display problem

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author Vincent Mimoun-Prat

    (@vprat)

    Hi,

    – are you using the new 4.0.1 version?
    – have you changed to the new default-v4 frontend theme?

    If all answers are yes, then I think it is just a matter of CSS conflict with your existing theme.

    Yes, now menu is working correctly.
    But I’ve got another problem: some elements are duplicated.
    For example, if my first page is CUSTOMER-AREA, first 4 items of the menu is CUSTOMER-AREA links.

    How can I fix this problem?

    It is always the name of the page that is duplicated.

    When I load a page, the link of that pase is displaying duplicated (4 duplicated items).

    Plugin Author Vincent Mimoun-Prat

    (@vprat)

    Hi,

    Wow. Never heard of such a bug. Would you have a website where I can log-in as admin and see the problem? (you can send credentials via email)

    Which mail?

    Plugin Author Vincent Mimoun-Prat

    (@vprat)

    contact at marvinlabs dot com

    or even better: post a new topic on our other support forum (http://customer-area.marvinlabs.com/support), you can mark your messages as private.

    Plugin Author Vincent Mimoun-Prat

    (@vprat)

    Oh. And have you tried editind the navigation menu from the Appearance > Menu page (/wp-admin/nav-menus.php). Are the menu items duplicated in that menu? Or are they properly appearing only once there? If they are duplicated, just remove the duplicates and that should do it.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Menu display problem’ is closed to new replies.