Support » Theme: Chaplin » Menu broken?

  • nicholasyeo

    (@nicholasyeo)


    Gday!

    I just realised I cannot view child pages in the navigation menu – when I click on the dropdown arrow, nothing appears. Is this a bug?

    Grateful for your assistance!

    Nicholas

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • nicholasyeo

    (@nicholasyeo)

    Edited to add – it seems that when I click on social icons, it does not launch those hyperlinks as well now. (This is happening on Chrome on Android)

    Theme Author Anders Norén

    (@anlino)

    Hi @nicholasyeo,

    The sub menu toggle works fine for me. It could be a cache issue in your browser after the latest updates. Try restarting your browser and check if that fixes it.

    — Anders

    nicholasyeo

    (@nicholasyeo)

    Thanks for your speedy reply!

    I’ve cleared the cache, reset Chrome on Android yet the issue persists on my phone.

    Strangely, it also occurs when I load the page incognito or on the Samsung Internet app. (This is a Samsung S10 Plus by the way, I’m not sure if the extra-narrow screen width has any relation to the issue.)

    I can’t seem to replicate the issue on my Mac desktop even with the window resized real narrow (which activates the menu modal).

    Are there other things I should look into? The only other plugins I have installed are Jetpack, Really Simple SSL, Gutenberg and Akismet.

    Here’s a video I captured of the issue:
    https://bit.ly/2sIJCwn

    Sorry for the trouble…

    – Nicholas

    I experience the same issue on the desktop with the menu dropdown on this staging site. The submenu items disappear when navigated to. When I disable the desktop menu, the dropdown menu works.

    I changed the z-index of .main-menu-alt ul from 1 to 999 and that solves the issue.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Menu broken?’ is closed to new replies.