WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » Menu and titles not in right font

Menu and titles not in right font

  • Hello, I build my website with the formation theme. Strange is that the font of the menu and titles of blogs aren’t right in Explorer and in Firefox. They are OK in Google Chrome. What is the problem?

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • And I forgot to tell: the social media isn’t working either, only in Chrome…

    Theme Author Template Express

    @danstriker

    Hello, what do you mean the fonts aren’t right? are you using old versions of these browsers? I have tested on all major browsers including firefox, chrome,ie 8,9,10, safari and the fonts and social media appear as they should.

    I’m using IE10 and Firefox 27.0.1. Firefox is the most updated version. IE10 are lots of people still using, so I hope Formation is suitable for IE 10. This is my site: http://www.vanderbrug.com.

    Theme Author Template Express

    @danstriker

    Hello, I will test your site out later. The only thing I can think of at the moment is that you are maybe using a child theme and the path to the fonts folder is incorrect?

    Yes, I’m using a child theme. But the site is OK in Chrome… And when I wasn’t using the child theme, the font wasn’t correct either. By the way: when I’m working in WordPress the example looks OK.

    Theme Author Template Express

    @danstriker

    hmmm interesting – first time anyone has mentioned the font to be honest. Have you changed any styles? disabled all plugins and tested?

    No, I haven’t changed any styles. I will test it with all the plugins disabled…

    Ok, I have tested the site with all plugins disabled. No difference….

    I found another problem. Since I updated the last version of Formation, some pictures aren’t shown anymore on the iPad as they do well on my laptop. The pictures of the blogs are visible in the stream on the homepage, but when you click on them to read the article, the picture isn’t there and insted of it there is a ?-mark and the text ‘post’.

    The problem with the iPad is solved…

    Theme Author Template Express

    @danstriker

    hello, what was the problem and how was it solved?

    The problem is written in my post above from 1 hour ago. I deleted the pictures and linked them again. Then they were visible. Don’t know why, but they did.

    But the problem of the font in the menu and title of blogs (in IE and Firefox) isn’t solved yet…

    Theme Author Template Express

    @danstriker

    ok I have done more testing for your font problem – with my own installs I have tested on all major browsers, checked with child theme enabled and I can’t replicate your problem. Can you please email me login details to your admin so I can take a better look?

    ossie@templateexpress.com

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • The topic ‘Menu and titles not in right font’ is closed to new replies.