Support » Theme: OceanWP » Menu

  • Hi,

    Can anyone tell me how to remove the arrows next to the menu items with a dropdown? Also for the menu dropdown, there is a blue line that I also would like to be removed. I’m not using a child theme so hopefully, this can be resolved without one.

    And for the page ‘herinneringsreportage’ (https://troostinbeeld.nl/herinneringsreportage/), the image at the top of the page is not showing on the mobile device. How can I resolve this?

    Many thanks in advance,
    Hazel

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Hi Hazy,

    To eliminate the drop down Icon on main nav menu: Dashboard/Customiser/Header/Menu….then under “Select Template” remove the default ‘tick’ from the TOP LEVEL DROP-DOWN ICON….do the same for lower level menu items if you want to remove the icon.

    Line under/over sub menu item:
    Whilst in the same section as above, scroll down options till you come to – “DROP-DOWNS STYLING” – under this heading you will find a ‘Top Border Colour’ – make it the same as your drop down bgnd colour and it is now blended and basically removed.

    Hope this helps, Cheers Dennis

    Thread Starter hazy23

    (@hazy23)

    Thanks a lot, Dennis. This is very helpful. Would you also be able to help me with the image issue on my mobile?

    Cheers, Hazel

    Hi Hazel,

    Images on a mobile….will try, I’m presuming by your comment “the image at the top of the page” you are referring to the “Logo” ‘pink flower’.

    I have had issues with Logo images when I have begun by using a ‘starter theme’ and for some reason the Retina Logo has caused ‘mobile display’ problems. I have a new website under test for some clients, it is similar in ‘header layout’ to yours, you can view it here: test website

    I have no issues with mobile display for either the Logo or the slideshow. I have included below a link to Google Photos, where I display my Customiser settings for the Header. See here. I suggest you make sure your settings are the same and see if that fixes the issue? I have NO Retina Image set.

    NB: that header/Logo image should only be approx 100px * 100px in size.

    Cheers Dennis

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Menu’ is closed to new replies.