WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » Mentions links "Not Found" in P2

Mentions links "Not Found" in P2

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Same problem for me !
    Some help ?

    Same here and my theme is modified I can’t update the theme, I need an actual fix.
    My entire blog is centered around this theme and the way it posts from the front. I need that to work.

    Same problem here. I’m running on Windows, not sure if that’s relevant.

    Other taxonomies, like categories or tag work, so I don’t think it’s something global broken with the URL parser.

    I’ve gotten a bit further with this. It seems like registration of rewrite rules from the taxonomy are somewhat flakey. If you touch the permalink structure after installing P2, mentions will vanish.

    On trick seems to be simply deleting and reinstalling the theme, which must force a registration of the taxonomy. Alternatively, this seems to work, but YMMV:

    Open the theme editor and bring up mentions.php
    Make a change to the file (add something to one of the comments)
    Update the file
    Go to Settings -> Permalinks.
    Don’t change anything, just click on Save Changes to force a rebuild.

    This last part comes from the codex on register_taxonomy: http://codex.wordpress.org/Function_Reference/register_taxonomy#Arguments
    Look at the note under the rewrite arg.

    I did the edit mentions.php and update permalinks. Worked great! Thanks.

    I spotted this issue while making some updates to P2 last week. It will be fixd in the next version of the theme. Thanks for reporting!

    Quick Tip: To flush your permalink settings, all you need to do is visit Settings → Permalinks; there is no need to refresh 🙂

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Mentions links "Not Found" in P2’ is closed to new replies.