Support » Installing WordPress » Medias or themes not showing when uploaded manually

  • Resolved zedrino

    (@zedrino)


    Hi everyone,

    I don’t know if this is new to 3.4 but when I upload medias or themes manually (with the files manager from the apache server) from the old wp-content (backup) to the new one (fresh install) it doesn’t appear in WP.

    Do you know why ? Thanks

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Ok I got it wrong for the themes, I have to activate it of course,

    but for the Medias, its definitely not showing in the list.

    try using your hosting while uploading. im using 3.4 and it works perfect the media uploading.

    Moderator Kathryn

    (@zoonini)

    Automattic Happiness Engineer

    Files uploaded outside the media manager (such as via FTP) don’t normally show in the media library. You need to use the media uploader for WP to know the files are there and display them in the media library.

    This plugin might also help:

    Add From Server
    http://wordpress.org/extend/plugins/add-from-server/

    thank you, I will try Add from Server but I’m not sure it’s working with multi-sites.

    I still think it’s wired, because, images are there in the folder (server), but it’s not there in the library, but it’s there in the edited page/post, and finally it’s there in the blog… but not there in the media…. why it’s so complicated ?

    Add From Server is just working great !
    Thank you so much !

    Moderator Kathryn

    (@zoonini)

    Automattic Happiness Engineer

    Glad to hear it!

    just a problem with a timeout…

    Moderator Kathryn

    (@zoonini)

    Automattic Happiness Engineer

    If you’re having a problem with the plugin, please start a new thread via the plugin page by clicking the green “View support forum” button and then using the form at the bottom of the page. That’ll be the best way to get the developer’s attention. Thanks!

    Moderator Kathryn

    (@zoonini)

    Automattic Happiness Engineer

    Ah – I see you’ve already done that – never mind. 😉

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘Medias or themes not showing when uploaded manually’ is closed to new replies.