WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Media Vault
Media Vault Protection Settings is missing (2 posts)

  1. ikivanov
    Member
    Posted 1 year ago #

    This is about post.php?post=XXX&action=edit screen

    Media Vault Protection Settings works fine with the existing files; however, when I upload a new file (i tested with jpg) it does not show up after the file is uploaded. I need to reload the images by switching the select between "uploaded to this post" and "all media items" or reload the post edit page in order for that option to show up.
    It works that way, just adds an extra step.

    https://wordpress.org/plugins/media-vault/

  2. Max GJ Panas
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hey ikivanov,

    thanks for more feedback. I know the Protection Settings in the Media Modal, which I assume you are referring to, are not quite perfect. I will try and find time to work on them some more.

    Working with the modal and its ajaxy goodness is somewhat complicated. There are other issues with it at least in the current version (0.8.12) as well, such as that a user who does not have permission to view/edit a post will nevertheless still be able to see the edit form for the attachment in the modal, even though any changes they make are not saved. It is not quite perfectly intuitive yet.

    I will do my best to find a solution for these issues asap as time and work allow.

    Thanks again!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic