WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Media Uploader NOT WORKING!

Media Uploader NOT WORKING!

  • thebeautybudget

    @thebeautybudget

    Hey guys! I need some major help!

    My media uploader, as of today is not working. When I upload an image, the same way I have been for the past year it uploads all the way to 100%, crunches, gives me the destination url and all of that good stuff but doesnt display the image.

    What it does display is a white box, with the rectangle broken shape in it. I dont know what is happening here. Any ideas?

    I did upload a new plugin yesterday (WP All Imports) which is a pretty detailed plugin, but even when disabling that it still isn’t fixing my media uploads.

    All of my framework, and theme is also updated to avoid getting that as a suggestion.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • thebeautybudget

    @thebeautybudget

    UPDATED: Have also tried disabiling all plugins, this does not solve the issue.

    thebeautybudget

    @thebeautybudget

    UPDATE: This is what is appearing in my error log just as of today which I have never seen.

    getimagesize(/home/starcamz/public_html/thebeautybudget.com/wp-content/uploads/2012/11/Openly-Hopeful-Topfeat-519×200.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: Permission denied in /home/starcamz/public_html/thebeautybudget.com/wp-content/themes/skeptical/functions/admin-functions.php on line 653

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Media Uploader NOT WORKING!’ is closed to new replies.
Skip to toolbar