Support » Fixing WordPress » Media Library Not Working

  • Resolved M.O.V.E.

    (@move-1)


    Hi,
    I’ve been trying to use work arounds for quite sometime, but I’m just hitting a wall now. I can upload images to the wordpress media library just fine, but when I try to upload images onto any page or then it doesn’t work and when I try to access the pictures in the media library itself to place pictures onto a page the pictures never show up.

    I’ve deactivated all my plugins and even switched to the default themes to see if that will work. Nothing.

    Please help.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Steve

    (@seekerabroad)

    Please add a link to your page so we can inspect the code and see what’s going on.

    movetraining.org

    Just curious if you’ve been able to find anything?

    Steve

    (@seekerabroad)

    I assume your familiar with the media library paging and the images are not just on the next page?

    I am familiar with that. There really are two problems in one. When I try to access the pictures that I’ve uploaded straight to the media library I get the little spinning ball for ages and nothing ever shows up and, secondly, when I try to use the uploader to upload the images straight to the page, I get an error.

    However, I was able to open the webbrowser uploader (which skips the wordpress uploader and the media library) to upload my pictures, Now I have not been able to do this which leaves me here, helpless for what to do.

    Can you share a link to a post that has the image uploaded, but not showing? There is probably something in the path that will give you a clue what is going on.

    I wish it was that, however it is not that I can upload the picture and it just doesn’t show up. My problem comes before that. When I try to upload it, I get an error.

    My suggestion would be to download a fresh copy of WordPress and upload everything except the wp-content folder.

    Thanks. This is what I thought the problem was but was hoping it was not.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘Media Library Not Working’ is closed to new replies.