Support » Plugin: Theme Switcha » Media Library not loading when plugin activated

  • Resolved soulipsyz

    (@soulipsyz)


    Hi, not sure if it’s my theme or what but the media library doesn’t load anything when you’re plugin is activated.

    Please help.

    Thanks

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author Jeff Starr

    (@specialk)

    Glad to help. It sounds like maybe your theme or some other plugin could be interfering with normal functionality. Are you familiar with basic troubleshooting?

    soulipsyz

    (@soulipsyz)

    Hi, yes I am. This is a live site though so I’m not very comfortable with deactivating plugins, etc.

    Plugin Author Jeff Starr

    (@specialk)

    In that case, I would recommend setting up a default 5-minute WP install. Leave everything at the defaults (settings, plugins, theme). That gives you a baseline setup for troubleshooting, experimenting, etc.

    soulipsyz

    (@soulipsyz)

    Thanks but not sure what you mean, do you mean on a new domain or server? Or a default theme?

    Plugin Author Jeff Starr

    (@specialk)

    However you want to set it up, does not matter. The point is to create a quick WP install for testing. Leave everything at default values, plugins, and theme. Then you have a baseline for troubleshooting — without disrupting anything on your live site.

    soulipsyz

    (@soulipsyz)

    I have the exact opposite error now, when I deactivate it the media library doesn’t load..very strange.

    Plugin Author Jeff Starr

    (@specialk)

    Yeah that’s weird and definitely not normal, sounds like something is interfering with normal functionality.

    Plugin Author Jeff Starr

    (@specialk)

    Hey soulipsyz, I hope you got this sorted. I tested the latest version of Theme Switcha and was able to access the Media Library normally. If you want to provide clear steps as to how to replicate the issue you are experiencing, I would be glad to investigate. Until then, I’m gonna go ahead and mark this thread as resolved to help keep things organized. Feel free to post any further information or questions, etc. Thank you.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Media Library not loading when plugin activated’ is closed to new replies.