Support » Plugin: Easing Slider » Media Library images not appearing when adding new slider

  • Easing Slider version: 3.0.8

    When I click ‘Add new slider’ and then ‘Add slides’ the media library appears, but no images appear.

    If I duplicate a slider that already has images, everything works fine

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • I am also having this problem. When I open my slider to edit it, no slides appear (despite it displaying properly on my homepage). When I try to add a slide, the media library will not load, nor can I upload a new image. There is no way for me to edit it at all. I’ll try duplicating it as rgbadmin suggested, but something definitely needs fixed.

    An update to my previous post: I tried duplicating the slider but had the same problems — slides not loading when I try to edit my slider, and the media library images not loading when I try to add a new slide. I’m wondering if it’s related to the plugin WP Offload S3, which was recently added to my site. Images were moved to an Amazon S3 account and perhaps that’s causing the images to not load through Easing Slider.

    It has been a week since I created this post. Can we expect a response from a developer on this forum?

    thecomputerladyonline

    (@thecomputerladyonline)

    I am having this issue as well but only on a new site I added it on. On an existing site where I was already using it, it works fine. I wonder if it is the version.

    I had this problem and found that when I disabled plugin “Use Google Libraries” the slider images came back so I could edit it and add new slides.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Media Library images not appearing when adding new slider’ is closed to new replies.