Support » Fixing WordPress » Media Library broken after flawed update

  • A few days ago I attempted to update my blogs to version 5.2.2. There was a conflict with Sucuri Plugin and the attempted updates resulted in errors making the sites not accessible.

    I then did a clean, manual install of 5.2.2 and everything is fine on all sites except one. The Media library does not show up in the editor and some of the media files are not loading?

    The media folder is intact via ftp, but when I click on Media Library in the WP dashboard sidebar, just an empty editor page opens, there is nothing listed in the Library.

    Meanwhile “most” of the images are loading, but there are some which show up as missing/broken.

    What is the best way to try and diagnose this issue?

    Thanks very much

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Have you tried checking the error log? The error log file can be in different places depending on your web hosting company. Look for a file named something like “error_log” in your main website folder or perhaps in a “logs” folder. You may need to turn WP_DEBUG on. See debugging in WordPress for more information.

    This happens a lot with fresh installs over an existing WP install. Try this plugin: https://wordpress.org/plugins/wow-media-library-fix/

    I installed the media library fix plug in. After running it says:

    Attachments found: 0
    Attachments processed: 0
    Errors found: 0

    No change in the library? Are there settings other than default I should try? Or another method I can attempt?

    Thanks

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Media Library broken after flawed update’ is closed to new replies.